Tjenester

1

Punkt lakkering / Spot paint

Spot Paint fokuserer seg kun på reparasjon av småskader og vi
bruker en spesiell metode som fokuserer seg på nøyaktig det
skadede punktet. Det gjør at vi kan reparerer raskere og
rimeligere enn hva som har vært tidligere.Kvaliteten på
reparasjonene er tett oppunder 100 prosent. Det er svært
vanskelig å se at det har vært en skade i etterkant

2

Smarte reparasjon på Felger!!!

Også på Felgene kan vi bruke metodene fra Smart Repair. Ikke altid er et stort nytt kjøp nødvendig ofte kan Smart Repair også oppnå maksimal effektivitet her gjennom minimale inngrep.

3

Steinsprut i lakken/Lakkstift til din bil

Hos oss kan du få kjøpt Lakkstift i bilens farge.

4

Interiørreparasjon

Hoss oss kan også få reparert små skader på interiør.

5

PDR-Retting uten lakkering

Metoden som fikser småbulker svært billig.Vi trekker ut bulker av Karosseri uten lakkering- man snakker også om massasje. En forutsetning for å kunne benytte denne reparasjonsmetoden er at lakken er hel og intakt. Reparasjonen foregår gjennom en spesialisert prosess som tar i bruk kirurgisk utformet verktøy for å få tilgang til baksiden av skaden. Ved å tilføre press på skaden mens man nøye masserer metallet til sin opprinnelige tilstand før skaden skjedde. Kvaliteten påreparasjonene er tett oppunder 100 prosent. Det er svært vanskelig å se at det har vært en skade i etterkant.

6

Lykterenovering

Bedre sikt med lyktrenovering, slitte og gulnede frontlykter bli nye igjen! Grundig rengjøring sammen med sliping og polering fjerner både riper og belegg effektivt. Deretter brukes beskyttende behandling for langsiktige resultater.

7

Kosmetisk klargjøring

Kosmetisk bilklargjøring er svært viktig for å opprettholde verdien på bilen når du en dag skal selge den videre.Vi kan hjelpe deg også med bilklargjøring før salg.